|

 
 

 

In 1985 begon Van Vliet Medical aan een kleine keukentafel in Weesp met de ontwikkeling van een bedpanspoeler. Inmiddels hebben wij deze keukentafel ingeruild voor een groot pand in Almere. En die bedpanspoeler? Die is er gekomen, op de voet gevolgd door onze bekende scopendroogkasten. Ook hebben wij inmiddels de beschikking over onze eigen technische dienst én verkopen wij artikelen voor medisch gebruik in zorginstellingen.

Onze Visie

Wij zijn constant op zoek naar verbetering van onze producten en diensten. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe onze producten en diensten geoptimaliseerd kunnen worden werken wij nauw samen met onze klanten. Wij hebben met deze manier van werken inmiddels in binnen- en buitenland een goede naam opgebouwd en daar zijn wij trots op. Meer over onze visie lezen? Klik dan hier.

Diensten

Wij zijn een nationaal en internationaal georiënteerd bedrijf welke organisatorisch flexibel is en daardoor in staat is om snel en goed in te spelen op uw behoefte. De Nederlandse markt is van oorsprong de basis van ons bedrijf, maar door samenwerking met een aantal gerenommeerde internationale organisaties, worden onze producten sinds enkele jaren ook buiten Nederland aangeboden.

Onze voornaamste bezigheden zijn:

  • Het ontwerpen en ontwikkelen van medische hulpmiddelen en aanverwante producten en diensten;
  • Inkoop van goederen ten behoeve van de productie en handel;
  • Productie van scopendroogkast;
  • Verkoop en installatie van deze producten/goederen;
  • Service/onderhoud en nazorg op de geleverde producten en diensten.

Productie

De productie vindt plaats in onze vestiging in Almere. In de productie zijn wij technisch en organisatorisch flexibel. Daardoor zijn wij in staat om goed in te spelen op uw behoefte.

 

Techniek

De toegepaste technieken in onze productie zijn door ons zelf ontwikkeld en worden in onze productiehal aan de producten toegevoegd, uitvoerig getest en uitgeleverd. Hoogwaardige productie is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

 

 

Kwalificaties

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, is van Vliet Medical gecertificeerd volgens de volgende normen:

Dekra EN ISO 13485:2016

 

 NEN