Kwaliteit

Wij maken hoogwaardige producten voor de medische sector waarbij wij ons in het bijzonder richten op de intra- en extramurale gezondheidszorg. 

 
 

Diensten

Wij zijn een nationaal en internationaal georiënteerd bedrijf welke organisatorisch flexibel is en daardoor in staat om snel en goed in te spelen op uw behoefte. De Nederlandse markt is van oorsprong de basis van ons bedrijf, maar door samenwerking met een aantal gerenommeerde internationale organisaties, worden onze producten sinds enkele jaren ook buiten Nederland aangeboden.

Onze voornaamste bezigheden zijn:

  • het ontwerpen en ontwikkelen van medische hulpmiddelen en aanverwante producten en diensten;
  • inkoop van goederen ten behoeve van de productie en handel;
  • productie van de bedpanspoeler en scopendroogkast;
  • verkoop en installatie van deze producten/goederen;
  • advieswerkzaamheden op het gebied van desinfectie;
  • service/onderhoud en nazorg op de geleverde producten en diensten.

Productie

De productie vindt plaats in onze vestiging in Almere. In de productie zijn wij technisch en organisatorisch flexibel. Daardoor zijn wij in staat om goed in te spelen op uw behoefte.

Wij produceren in eigen huis de scopendroogkasten, de bewaarkasten, de bedpanspoeler (BPS) en de MultiFT.

Techniek

De toegepaste technieken in onze productie zijn door ons zelf ontwikkeld en worden in onze productiehal aan de producten toegevoegd, uitvoerig getest en uitgeleverd. Hoogwaardige productie is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

Kwalificaties

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, is van Vliet Medical Supply gecertificeerd volgens de volgende normen:

Dekra EN ISO 13485:2012

Kiwa

 NEN