Visie

 
 

Samen beter

Van Vliet Medical Supply is een zelfstandige, sterk groeiende, dynamische organisatie gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten aan de medische sector. Geleid door een ervaren managementteam leggen onze enthousiaste medewerkers zich volledig toe op de ontwikkeling en productie van onder andere reiniging- en desinfectie-apparatuur en scopendroogkasten. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen, getest en geproduceerd.

Continue evaluatie en optimalisatie van onze producten – in nauwe samenwerking met onze klanten – is voor ons vanzelfsprekend. Nieuwe en goede ideeën leiden tot innovatieve resultaten. Deze nauwe samenwerking, de hoogwaardige producten en concurrerende prijzen, hebben er toe geleid dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de medische sector, in Nederland en sinds een aantal jaren ook daarbuiten.

Op ons hoofdkantoor in Almere staat de service-afdeling dag- en nacht paraat voor het beantwoorden van vragen, het opstellen van contracten en het verzorgen van een snelle levering van onze producten. Een team van technisch specialisten verzorgt de installatie en het onderhoud van onze apparatuur op locatie.